Zending projecten


Jezus zei: "Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen." Deze indrukwekkende video laat zien hoe het christendom zich na die uitspraak over de wereld verspreidde. In 90 seconden kleurt de wereld vanuit dat ene kleine plekje in Jeruzalem wit.


Living water village

Petra JobseLiving water village

Kinderen die vanuit verafgelegen jungledorpen in Living Waters Village aankomen, hebben meestal geen benul van hoe ze tanden moeten poetsen, hoe ze een WC gebruiken, hoe ze zich gedragen moeten in een groep. Behalve dat de kinderen lichamelijke verzorging krijgen en onderwijs ontvangen krijgen ze ook geestelijke training. We begeleiden deze jonge mensen zo, dat ze naar hun dorpen terug kunnen keren, om ook in onbereikbare dorpen kerken te beginnen en het evangelie en hulpverlening aan hun eigen bevolking te brengen.

www.heyboer.org/

Mission Adulam

Misión Adulam is een stichting in Bolivia, in de stad La Paz, opgezet door Fineke Janssen, om hulp te bieden aan verslaafde kinderen, tieners en jongeren in drie tehuizen. Adulam betekend schuilplaats zoals in de Bijbel (1 Samuël 22: 1) waar David er een veilige plek vond. Verslaving is een bedreiging voor jongeren, in Misión Adulam bieden we hen een plek om een nieuwe start te maken. Missie: God dienen door kwalitatief goede hulp te bieden aan mensen met verslaving. 

 

www.mision-adulam.nl/

Petra Jobse

Zendeling zijn doe je niet alleen. Ik kan het werk in Angola doen, omdat er mensen achter mij staan: het thuisfront in Nederland "Open Deur Steenbergen".  Mensen die voor mij bidden, mij praktisch en/of financieel ondersteunen. Om dit te coördineren is er een Thuisfrontteam opgericht. Een team van mensen die vanuit mijn thuisfront in Nederland met me meedenken en meewerken.

 

Voor de meest up to date gegevens check op Facebook bij de groep: Peter en Sousa bouwen een trainingscentrum. Toestemming vragen is een vereiste aangezien het een besloten groep is.

 

Dr. Job Centre

Het Michael en John Job Center (MJC) is een tehuis in de plaats Coimbatore voor kansarme (wees)meisjes. De missie is ervoor te zorgen dat kansarme meisjes het Evangelie horen én onderwijs krijgen. Op het terrein van het MJC staat een tehuis en scholen: van de basis- en middelbare school tot aan de universiteit. In de afgelopen jaren hebben we meisjes zien opbloeien tot gelovige, zelfverzekerde en ontwikkelde vrouwen. 

 

www.stichtinghvc.nl/


Geert Vinckestraat 2

4651 DJ Steenbergen

Telefoon: 06-13749034  of  06-48078287

Email: info@opendeursteenbergen.nl