aanbiddingsteam

“Juich voor God, alle volken! Zing een lied over Hem, want Hij is de hoogste God. Breng Hem eer en

prijs Hem”  Psalm 66:1,2 


Muziek is emotie.

 

Het raakt mensen. Het is een soort taal die we allemaal verstaan. En de woorden die gezongen worden krijgen kracht als God Zijn liefde erdoor laat stromen.

 

Wat is heerlijker dan zingen voor God, die onze Vader en onze Schepper is? Om Hem alle eer en glorie te geven? Muziek kan mensen ontspannen, kan de ziel van een mens rustig en ontvankelijk maken, zodat God Zijn liefde erdoor kan laten stromen.

 


Is muziek maken of zingen jouw passie ?

Kun je zuiver zingen, een instrument bespelen én ben je lid van onze kerk?

Kom dan eens een kijkje nemen op de wekelijkse repetitie op woensdagavond van 19.15-21.00 uur. We zijn altijd blij met nieuwe leden voor ons aanbiddingsteam!

Het is gebruikelijk dat als je mee wilt gaan doen met het zangteam, dat je een aantal maanden mee repeteert en aansluiting vindt bij het team. De leiding bepaalt na deze periode of je mee kunt zingen of spelen tijdens de diensten. We gaan serieus met deze taak om, omdat deelnemen aan het aanbiddingsteam niet zomaar een liedje spelen of zingen is... Het is met jouw talent God groot maken, “vertellen” wie Hij is en wat Hij heeft gedaan in jouw leven. 

 

Doel  aanbiddingsteam

Het aanbiddingsteam heeft de taak om de mensen tijdens de dienst te helpen om in de aanwezigheid van God te komen, zodat de Heilige Geest kan stromen en zijn werk kan doen, namelijk mensen opbouwen, herstellen en genezen. 

Op eigen kracht?

 

 

Dat kunnen we niet uit eigen kracht, dus voor elke repetitie en elke dienst bidden we met elkaar, en vragen we of de Heilige Geest ons wil leiden.

 

Youtube

 

 

Het is vanzelfsprekend dat wij iedere dienst opnemen en op YouTube plaatsen. Indien je liever niet op internet wilt staan, raden wij je aan om de keuze tot onze aanbiddingsteam nogmaals goed te overdenken.


CONTACT  

TELEFOON: 06-51366948

ADRES: Geert Vinckestraat 2, 4651 DJ Steenbergen

Email: info@opendeursteenbergen.nl