Deze kerk in het hart van de stad, heeft de stad in haar hart.

Wij willen een 'Open Deur' zijn voor álle inwoners van Steenbergen en omstreken! Zo organiseren wij allerlei activiteiten in ons kerkpand, zoals een Frissfeest voor jongeren, een 50+ middag met allerlei activiteiten, een knutselmiddag etc. 

 

Daarnaast werken wij ook graag samen met andere partijen, die net als ons ook hun handen uit de mouwen steken voor mensen. Samen bouwen aan een prettige samenleving is daarbij ons doel. Zo stellen wij bijvoorbeeld ons kerkpand beschikbaar door de week aan anderen, zodat zij ruimte hebben om hun activiteiten uit te voeren.

 

Meer weten? Kijk dan eens hieronder met welke partijen we reeds samenwerken.

Heb je zelf interesse om met ons samen te werken? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier. Je bent meer dan welkom!


Just Grow maakt gebruik van diverse ruimtes van ons pand voor hun activiteiten zoals JustMeet en JustEat en nog zoveel meer. Elke week is het 'winkeltje' van Just Grow geopend in onze hal.

Het motto van Just Grow is: "Iedereen doet er toe, iedereen telt mee, ieder mens heeft talent en elk mens mag gezien worden!"

Wij zijn allemaal uniek en samen vormen wij de wereld om ons heen. Dat betekent dat we elkaar nodig hebben en ieder op zijn eigen wijze iets te bieden heeft voor de wereld, voor zichzelf en voor elkaar. De kwaliteit van het leven wordt groter door in 'samen' te denken.

Met Stichting Just Grow inspireren wij elkaar, verbinden we en activeren wij elkaar om mee te doen in de maatschappij.


Agenda Just Grow


SchuldHulpMaatje maakt gebruik van één van onze ruimtes aan de voorzijde van het pand, waar zij wekelijks gesprekken voeren met mensen.

Bij SchuldHulpmaatje geloven ze dat het 'samen' lukt!

Zeker als je in de schulden zit, heb je iemand nodig die in je gelooft en je helpt. Zonder te oordelen, maar die gewoon met je aan de slag gaat om weer financieel orde op zaken te stellen. Dat is hun werkwijze!

Kom eens langs bij hun steunpunt op maandag middag. Op overige dagen kun je altijd in de middag langs gaan om een folder op te halen voor meer informatie.


Interesse in samenwerken met Open Deur?

Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Volg ons op onze socialmediakanalen


Geert Vinckestraat 2

4651 DJ Steenbergen

Telefoon: 06-13749034  of  06-48078287

Email: info@opendeursteenbergen.nl

facebook

instagram

youtube