Alpha Cursus

Wat wil ik nu echt in mijn leven? Is er meer tussen hemel en aarde? Wat is de zin van mijn leven? Zou God bestaan? En als God dan bestaat, waarom is er dan zoveel ellende? 

Wat is Alpha ?


Wat is Alpha? Ontmoeten, vragen en ontdekken.                                    Dat doe je op Alpha. Tijdens circa veertien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.


Veel mensen zijn op zoek naar iets, maar weten niet precies wat.

Ze vullen hun leven met allerlei (materiële) dingen, maar krijgen dat lege gevoel niet opgevuld. Sommigen zoeken het in spiritualiteit, sommigen in een geloof. De beroemde auteur en filosoof C.S. Lewis schreef: ‘Het Christelijk geloof is een verklaring die, als ze onwaar is, onbelangrijk is. En als ze wel waar is, oneindig belangrijk is. Het enige wat het niet kan zijn, is dat het een beetje belangrijk is’.

Open Deur Steenbergen start weer met een Alpha cursus.

 

Tijdens 14 interactieve en gezellige bijeenkomsten ga je met anderen op zoek naar de zin van het leven, en ontdek je wat het Christelijk geloof inhoudt. Onderwerpen zoals: Is er meer? Wie is Jezus? Hoe kun je geloven? Bidden: waarom en hoe? Hoe zit het met de Kerk? Hoe relevant is de bijbel? En nog veel meer komen aan bod. 

 


Start datum

Op de eerste introductie avond starten we om 20.00 uur in onze Kerk in de Geert Vinckestraat 2 te Steenbergen.  Alle daarna volgende avonden starten we om 19.00 uur met een lekkere maaltijd, daarna luister je naar een boeiende inleiding, waarna je in kleinere groepjes over het onderwerp kunt doorpraten en al jouw vragen kunt stellen.


Cursus data 2021

We gaan zeker weer een Alpha cursus organiseren in 2021. Echter gezien de huidige maatregelen/restricties rondom corona kunnen wij pas begin volgend jaar de data hiervoor bepalen.

 

Hou daarom onze website in de gaten, we zullen het zodra het bekend is, direct vermelden op onze website.

 

Wil je een mail ontvangen? Laat dan jouw naam en mailadres achter via dit contactformulier, dan sturen wij de data naar je toe.

 

Hopelijk tot 2021!

 

Blijf gezond & veilig!

 

Blessings,

Alpha team

 

Wat is Alpha ?Is de Alpha cursus ook iets voor jou? Schrijf je dan nu in !

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Of contacteer Jos de Meijer, 06-53659735 (na 19.00 uur)

CONTACT  

TELEFOON: 06-13749034  of  06-48078287

ADRES: Geert Vinckestraat 2, 4651 DJ Steenbergen

Email: info@opendeursteenbergen.nl